فیلر مو
فهرست مطالب

تزریق فیلر مو (هیر فیلر)

فیلر موی سر

هیر فیلر نوعی ماده برای افزایش حجم موها است که عملکرد موثری در ازبین بردن شکنندگی و ضعف مو دارد. ریزش موی سر در اثر عوامل مختلفی مانند استرس، آلودگی هوا و افزایش سن ایجاد می‌شود و می‌تواند در زیبایی چهره تاثیر منفی بگذارد. همین امر موجب شده تا بسیاری از افراد به دنبال راهی برای افزایش رشد موهایشان باشند. در این مطلب به بررسی کامل تزریق هیر فیلر و بطورکلی فیلر مو در قم توسط دکتر الهام صانعی پور و جنبه‌های مختلف آن خواهیم پرداخت.

فیلر مو چیست ؟

فیلر مو ماده‌ای است که به تقویت و حفاظت از موها کمک کرده و با کاهش میزان مرگ سلولی ریزش موی شدید را ازبین می‌برد؛ همچنین با بهبود جریان خون در پوست سر، ظاهر شاداب‌تری به آن می‌دهد و سبب افزایش سرعت رشد موها می‌شود. درمان ریزش مو به‌کمک فیلر راهی زودبازده و اثربخش است؛ به‌طوری‌که پس از ۱۴ روز تاثیرات آن کاملا قابل مشاهده هستند.

درمان توسط فیلر مو چگونه انجام می‌شود؟

فیلر مو اثر آنتی‌اکسیدانی دارد و رادیکال‌های آزاد تولیدشده در پوست سر را ازبین می‌برد؛ به‌علاوه این ماده ژن‌های رویش مو را تحریک کرده و از طاسی سر جلوگیری می‌کند. رگ‌زایی و افزایش جریان خون در اطراف ریشه مو نیز از دیگر عملکردهای هیر فیلر است که منجر به سریع‌تر شدن روند رشد مو می‌شود.

کاربرد و خواص مواد تشکیل‌دهنده فیلر مو

مراحل تهیه PRP

PRP در درمان ریزش مو

در هیر فیلر متد های مختلفی وجود دارد که هرکدام از آنها نقش ویژه ای در بهبود رشد موها دارند:

  1. اکتاپپتید ۲:از موها دربرابر آسیب‌های محیطی مانند پرتوهای مضر خورشید محافظت می‌کند و اثر اضطراب بر آن‌ها را کاهش می‌دهد.

  2. اکتاپپتید ۱۱: این پپتید سلول‌های پوست را برای کلاژن‌سازی تحریک می‌کند و از این طریق ظاهری جوان‌تر به پوست می‌دهد.
  3. دکاپپتید ۱۸: عملکرد این پپتید افزایش تولید سلول‌های فولیکولی مو است.
  4. الیگاپپتید ۵۴: به رفع ریزش مو کمک می‌کند.
  5. دکاپپتید ۱۰: این نوع از پپتیدها عمل تغذیه سلول‌های پوست و ریشه مو را برعهده دارد.
  6. الیگاپپتید ۷۱ و ۵۴: این دو پپتید سبب توقف ریزش مو می‌شوند.

همچنین وجود هیالونوریک اسید رتیکولوم، انواع ویتامین‌ها و فسفات بافرسالین در فیلر مو باعث افزایش رطوبت سلول‌های پوستی شده و درمان در زمان طولانی‌‌تری تاثیرگذار خواهد بود.

نحوه تزریق و عملکرد فیلر مو

فیلر مو به‌وسیله سرنگ به پوست تزریق می‌شود و به همین دلیل ضروری است که برای انجام آن به پزشک متخصص یا افراد دارای صلاحیت مراجعه کنید.
برای تزریق هیر فیلر به پوست سر، از روش میکرواینجکشن استفاده می‌شود. سوزن مورد استفاده در این روش نازک و کوچک است و مواد فیلر را به آرامی به فضای میان فولیکول‌ موها وارد می‌کند. به‌دلیل این که وجود عوامل میکروبی در پوست می‌تواند سبب عفونت پس از تزریق شده و تاثیر فیلر را کم کنند، پوست قبل از شروع کار کاملا پاکسازی و ضدعفونی شده و ماده بی‌حس‌کننده به ناحیه مورد نظر تزریق می‌شود. تعداد جلسات درمان با هیر فیلر بستگی به میزان ریزش مو دارد.
مواد هیر فیلر پس از تزریق وارد فضاهای بین‌سلولی و سلول‌های پوست و مو می‌شوند و بسته به عملکرد خود وضعیت موها و پوست را بهبود می‌بخشند.

مراقبت های لازم بعد از تزریق فیلر مو

  1. تا یک روز پس از تزریق هیر فیلر از شستن موها خودداری کنید.
  2. در معرض نور آفتاب قرار نگیرید.
  3. از پوشیدن روسری یا کلاه بپرهیزید.
  4. برای رنگ کردن مو یا استفاده از اتو مو و لوازم مانند آن، از پزشک خود مشورت بگیرید.

مزایای درمان توسط فیلر مو چیست؟

  1. با تزریق هیر فیلر به پوست، میزان ریزش مو تا حد زیادی کاهش می‌یابد.
  2. لطافت و زیبایی موها افزایش می‌یابد.
  3. فیلر مو برای پرپشت کردن موها بسیار موثر است.
  4. موها تقویت شده و ضخامتشان افزایش پیدا می‌کند.
  5. هیر فیلر موهای خشک یا آسیب‌دیده را ترمیم می‌کند.
  6. استفاده از این روش برای کسانی‌که به‌صورت ژنتیکی دچار ریزش مو هستند نیز مفید است.

 

عوارض فیلر مو

استفاده از فیلر مو شیوه درمانی مطمئن و ایمن است و تا امروز موردی وجود نداشته که فرد را دچار عوارض حاد کند. با این حال به‌دلیل این‌ که روشی تهاجمی است و با استفاده از سرنگ انجام می‌شود، ممکن است سبب دردهای خفیف در محل تزریق شود؛ همچنین در برخی از افراد می تواند واکنش‌های آلرژیکی مانند خارش، قرمزی و التهاب به‌وجود آورد.
نکته مهمی که می‌تواند از بروز این عوارض جلوگیری کند، مهارت بالای پزشک یا فرد تزریق‌کننده و کیفیت مواد فیلر است؛ بنابراین توصیه می‌شود این کار را فقط در مراکز معتبر و دارای مجوز از وزارت بهداشت انجام دهید.

کاندیدای مناسب فیلر مو چه‌کسانی هستند؟

هیر فیلر مناسب شماست اگر...

 

تزریق فیلر مو روش درمانی موثر برای افرادی است که به دلایل مختلف موهای خود را از دست داده‌اند یا از ظاهر شکننده وخشک موهایشان ناراضی هستند؛ همچنین اگر می‌خواهید سرعت رشد موهایتان را افزایش دهید هم می‌توانید از هیر فیلر استفاده کنید. تزریق فیلر برای موهای کاشته‌شده نیز امکان‌پذیر است و به تقویت آن‌ها کمک فراوانی می‌کند. بیماران مبتلا به آلوپسی و آندروژی نیز می‌توانند از این روش برای بهبود وضعیت پوست سر و موهای خود بهره ببرند.

تزریق فیلر مو به چه کسانی توصیه نمی‌شود ؟

پزشک شما قبل از تجویز تزریق هیر فیلر سوابق پزشکیتان را بررسی می‌کند و درصورتی‌که به بیماری‌هایی مانند ایدز و ام‌اس مبتلا باشید، اجازه این کار را نخواهد داد؛ همچنین مادران باردار و بیمارانی که مشکل انعقاد خون دارند هم نباید از این شیوه استفاده کنند. وجود التهاب در پوست سر نیز از دیگر موارد منع تزریق فیلر است.

مقایسه فیلر مو با مزوتراپی مو

تزریق فیلر مو و مزوتراپی هر دو از روش‌های درمان ریزش مو و تقویت رشد موها هستند. در هردو شیوه، لازم است فرد چندین جلسه تحت درمان قرار بگیرد و مواد به پوست سر او تزریق می‌شود. اگرچه هر دو درمان مواد مغذی لازم را در اختیار سلول‌های پوست و مو قرار می‌دهند، اما فیلر به دلیل داشتن هیالونوریک اسید بر مزوتراپی برتری دارد؛ همچنین مدت زمان لازم برای مشاهده تاثیر درمان در تزریق فیلر کمتر از مزوتراپی است.

سخن پایانی

تزریق فیلر مو کمک می‌کند تا طراوت و جوانی موها افزایش یابد و با ممانعت از عملکرد ژن‌های ریزش مو، طاسی ژنتیکی را ازبین می‌برد؛ همچنین مدت زمان لازم برای اثربخشی این شیوه نسبت به دیگر روش‌ها کوتاه‌تر است. درصورت تمایل برای کسب اطلاعات بیشتر درباره هیر فیلر و دیگر موضوعات مربوط به پوست و مو در قم می‌توانید با دکتر الهام صانعی پور مشورت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *